AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversiteden atılmak

Kahve falında üniversiteden atılmak

Kahve falında üniversiteden atılmak sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kendisine ev alacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına işarettir.

Kahve falında üniversiteden atılmak gördüyseniz:

  • Yorumlarınızı manipüle eden kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında üniversiteden atılmak koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini üniversitede görmek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine inanılır.

Kahve falında üniversite anfisi görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üniversite gitmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üniversite sınavını kaybetmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üniversite kapısından girmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine işaret eder.

Kahve falında üniversite sınavına hazırlanmak sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üniversite sınıfı görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir