AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanın atıldığını görmek

Kahve falında nişanın atıldığını görmek

Kahve falında nişanın atıldığını görmek başının derde gireceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kazançta zarar edeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişanın atıldığını gördüyseniz:

  • Bazı işlerde veya konularda diğerleri sizin kadar katılımcı olma havasında olmayabilir.

Kahve falında nişan atıldığını görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, bereket ve huzur getireceğine tabir olunur.

Kahve falında nişanın atıldığını görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın üstüne atıldığını görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına inanılır.

Kahve falında koluna dikiş atıldığını görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabanca atıldığını görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin işten atıldığını görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında dışarı atılmak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında havaya atılmak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir