AnaSayfa / Genel / Kahve falında okuldan atılmak

Kahve falında okuldan atılmak

Kahve falında okuldan atılmak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına inanılır.

Kahve falında okuldan atılmak gördüyseniz:

  • Yani, bırakın herkes kendi bildiği gibi yapsın.

Kahve falında okuldan atılmak küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçak atıldığını görmek maddi sıkıntıların biteceğine, hayır dualarına nail olacağına işarettir.

Kahve falında ev temeli atıldığını görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin işten atıldığını görmek helal ekmek yeneceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafasına dikiş atıldığını görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, kişinin daha çok kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cehenneme atıldığını görmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine alamet eder.

Kahve falında cehenneme atılmak neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulur.

Kahve falında üstüne toprak atılmak büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir