AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkonda sandalyede oturmak

Kahve falında balkonda sandalyede oturmak

Kahve falında balkonda sandalyede oturmak yakında güzel haberler alarak sevineceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balkonda sandalyede oturmak gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız bir iş arkadaşınızın özel sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında balkonda sandalyede oturmak ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyede oturmak aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sallanan sandalyede oturmak dertlerin dermanının bulunacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalettir.

Kahve falında sandalye oturmak yıpranacağına, strese gireceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalye oturduğunu görmek ters giden olayların düzeltileceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalye oturmak karşılıksız bırakmayacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Kahve falında sandalyede oturmak zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, iş yaşantısında hırslanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık sandalyeye oturmak yaşanan hastalıkların sona ereceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir