AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalye oturmak

Kahve falında sandalye oturmak

Kahve falında sandalye oturmak ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, bilgi ile donanacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında sandalye oturmak gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler en başta sizi rahatsız etse bile, ilerleyen süreçte ibreyi olumluya çevirebilirsiniz.

Kahve falında balkonda sandalyede oturmak sözünde duracağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tahta sandalyede oturmak girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek sandalyede oturmak şansının da açık olacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sandalyeye oturmak illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyede oturmak maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tekerlekli sandalyede oturduğunu görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye oturmak o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık sandalyeye oturmak az da olsa feraha çıkılacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir