AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor perde görmek

Kahve falında mor perde görmek

Kahve falında mor perde görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına işarettir.

Kahve falında mor perde gördüyseniz:

  • İsteklerinizin olurunu sağlamak için ön hazırlık gerekebilir.

Kahve falında mor tül perde görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor renk perde görmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında mor perde görmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor renkli perde görmek yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında eve perde asmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz beyaz perde görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında yıkanmış perde görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir