AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöp süpürmek

Kahve falında çöp süpürmek

Kahve falında çöp süpürmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çöp süpürmek gördüyseniz:

  • Muhalif fikirleriniz veya mevcut durumun tersi oyun planlarınız varsa dile getirebilirsiniz.

Kahve falında çöp süpürmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına işaret eder.

Kahve falında çöplük süpürmek işinde terfi alacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında çöpleri süpürmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine tabir olunur.

Kahve falında çöpte yılan görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında çöpe atılan bebek görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında diş fırçasını çöpe atmak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında çöp tenekesi görmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının evinde çöp görmek sıkıntıların sona ereceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir