AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutfakta çöp görmek

Kahve falında mutfakta çöp görmek

Kahve falında mutfakta çöp görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine delalet eder.

Kahve falında mutfakta çöp gördüyseniz:

  • Bir alım için bir dosta arkanızı dönüyorsunuz.

Kahve falında mutfakta çöp görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski mutfak dolabı görmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mutfağı temizlemek daha iyi şartlarda yaşayacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında mutfak kapısı görmek girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında mutfakta balık görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mutfakta banyo yaptığını görmek büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında mutfağı su bastığını görmek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında mutfağının yandığını görmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir