AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve bayrak asmak

Kahve falında eve bayrak asmak

Kahve falında eve bayrak asmak yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, dik durmaya çalışacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, rahatlığa erileceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına delalet eder.

Kahve falında eve bayrak asmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine istedikleri yoldan gidebilmeleri için özgür alan yaratmalısınız.

Kahve falında eve bayrak asmak çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına alamet eder.

Kahve falında arabaya bayrak asmak uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine yorulur.

Kahve falında duvara bayrak asmak Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, iyi haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında pencereye bayrak asmak çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, şansının açılacağına delalet eder.

Kahve falında evine bayrak asmak problemlerinin çözüleceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayrak asmak fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, başarısız ve mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında türk bayrağı asmak göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezara bayrak asmak dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, afiyete ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir