AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaya bayrak asmak

Kahve falında arabaya bayrak asmak

Kahve falında arabaya bayrak asmak duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabaya bayrak asmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız ilişkilerin yeniden değerlendirilmesinde fayda var.

Kahve falında arabaya bayrak asmak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evine bayrak asmak ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında balkona bayrak asmak kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında türk bayrağını asmak kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında türk bayrağı asmak kısmetlerinin de kapanacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında bayrak asmak sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine alamet eder.

Kahve falında mezara bayrak asmak projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalettir.

Kahve falında pencereye bayrak asmak yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir