AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara bayrak asmak

Kahve falında mezara bayrak asmak

Kahve falında mezara bayrak asmak maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına alamet eder.

Kahve falında mezara bayrak asmak gördüyseniz:

  • İddialı hedefler koymanız durumunda gerçekleştirmeniz zor olabilir.

Kahve falında mezara bayrak asmak kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında balkona bayrak asmak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında pencereye bayrak asmak ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında duvara bayrak asmak büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına yorulur.

Kahve falında eve bayrak asmak her zaman iyilikleriyle anılacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına delalettir.

Kahve falında türk bayrağını asmak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine delalettir.

Kahve falında evine bayrak asmak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, onlara doyasıya sarılacağına işarettir.

Kahve falında arabaya bayrak asmak çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, asla harama bulaşmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir