AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereye bayrak asmak

Kahve falında pencereye bayrak asmak

Kahve falında pencereye bayrak asmak oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, yeni bir hayata başlayacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine yorulur.

Kahve falında pencereye bayrak asmak gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni ev, yeni bir yer, yeni bir plan veya aklınıza gelen her ne ise siz yerine yerleştirin zamanıdır.

Kahve falında pencereye bayrak asmak duraklama yaşanacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkona bayrak asmak kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında türk bayrağını asmak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evine bayrak asmak maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabaya bayrak asmak düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezara bayrak asmak ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında eve bayrak asmak hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında türk bayrağı asmak böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir