AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkon süpürmek

Kahve falında balkon süpürmek

Kahve falında balkon süpürmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, art niyetli kişilere uyacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında balkon süpürmek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı hesaplamak için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında balkon süpürmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına işaret eder.

Kahve falında balkonu süpürmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında annenin evini süpürmek bol dua edeceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında kurtçuk süpürmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sokak süpürdüğünü görmek hatalarından erken döneceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına rivayet eder.

Kahve falında saç teli süpürmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında başkasını evini süpürmek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tozlu evi süpürmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, âlim kişiler arasına gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir