AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokak süpürdüğünü görmek

Kahve falında sokak süpürdüğünü görmek

Kahve falında sokak süpürdüğünü görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sokak süpürdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı ikili ilişkilerinizden neler beklediğinizi veya ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında sokağı süpürdüğünü görmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sokak süpürdüğünü görmek huzurunun kaçacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalet eder.

Kahve falında sokak süpürmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sokağı süpürmek kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sokakları süpürmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına yorulur.

Kahve falında sokakta eşya görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine delalettir.

Kahve falında arabayla çıkmaz sokağa girmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında sokakta yıkanmak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir