AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkon kapısı görmek

Kahve falında balkon kapısı görmek

Kahve falında balkon kapısı görmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, güzel işler yapacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkon kapısı gördüyseniz:

  • Belli bir planın veya bazı kişilerin gerçek yüzleri ya da güvenilir olup olmadığı ortaya çıkmaya başlıyor.

Kahve falında balkon kapısını kapatmak kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balkon kapısını açmak kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, endişelerinin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkon kapısı kapatmak üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balkon kapısını açık görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balkon kapısı kilitlemek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında balkon kapısını kilitlemek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balkon kapısı görmek kısmetlerinin kapanacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında birinin balkondan düşmesini görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir