AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin balkondan düşmesini görmek

Kahve falında birinin balkondan düşmesini görmek

Kahve falında birinin balkondan düşmesini görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, düşmanlarını kaybetmeye, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin balkondan düşmesini gördüyseniz:

  • İnsanlar önemsenmedikleri veya önemsenmediklerini sandıkları zaman daha uzun süreli bir hafızaya sahip olabiliyor, hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında çocuğu balkondan düştüğünü görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızını balkondan düştüğünü görmek bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan düştüğünü görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine yorulur.

Kahve falında balkondan düşeni görmek eşi tarafından yüceltileceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan düşer gibi olmak sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında balkondan düşeceğini görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında balkondan düşerken tutunmak işlerin düzeleceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yakınının balkondan düştüğünü görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir