AnaSayfa / Genel / Kahve falında göle gitmek

Kahve falında göle gitmek

Kahve falında göle gitmek kalp kırıklığına neden olacağına, sorunların biteceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına yorulur.

Kahve falında göle gitmek gördüyseniz:

  • Aşırı titizlik karşınızdaki insanların size tepki göstermesine neden olabilir.

Kahve falında göle gitmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balıklı göle gitmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göle girip çıkmak kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göl kenarında gezmek ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göl ve deniz görmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına alamet eder.

Kahve falında karanlık göl görmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, yardımcı olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göl deniz görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine tabir olunur.

Kahve falında göl içinde ağaç görmek sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir