AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere ve balık görmek

Kahve falında dere ve balık görmek

Kahve falında dere ve balık görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, geçim derdinin biteceğine, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dere ve balık gördüyseniz:

  • Duygusal konuları bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında dereden elle balık tutmak makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derede balık tutmak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akan derede balık görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında derede büyük balıklar görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında derede balık tuttuğunu görmek işlerin rast gideceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında derede yüzen balık görmek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında dereden balık tutmak yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, kendisine şifa olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balıklı dere görmek çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir