Kahve falında balıkların içinden geçmek

Kahve falında balıkların içinden geçmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, işlerin günden güne bozulacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında balıkların içinden geçmek gördüyseniz:

  • Aranızdaki ilişki ne olursa olsun, karşı cinsten kişiler işlerinizi kolaylaştırmakda yardımcı olabilirler.

Kahve falında balıkların içinden geçmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aynanın içinden geçmek yuva kuracağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine inanılır.

Kahve falında camın içinden geçmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında duvar içinden geçmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz dalgasının içinden geçmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına inanılır.

Kahve falında boru içinden geçmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına yorulur.

Kahve falında duvarların içinden geçmek hayatının aksiliklerle geçeceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık suyun içinden geçmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir