AnaSayfa / Genel / Kahve falında boru içinden geçmek

Kahve falında boru içinden geçmek

Kahve falında boru içinden geçmek manevi olarak hasar alınacağına, kısmetlerin azalacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, günlerini hastanede geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boru içinden geçmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız kavgalı da olabilir, mutlu da olabilir.

Kahve falında boru içinden geçmek diplomalarının artacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında borulce görmek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında soba borusu çırpmak kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına işaret eder.

Kahve falında yemek borusu görmek sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında soba borusunun düştüğünü görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına alamet eder.

Kahve falında boru takmak girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında boru hattı görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında soba borusunun çıktığını görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir