AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıklama denize atlamak

Kahve falında balıklama denize atlamak

Kahve falında balıklama denize atlamak işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, geçim derdine düşmeyeceğine, başarılarının daim olacağına, fedakârlıklar yapacağına alamet eder.

Kahve falında balıklama denize atlamak gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya düzenlemeleri gözden geçirme fırsatı doğabilir.

Kahve falında denize balıklama atlamak kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza delalet eder.

Kahve falında balıklama denize atlamak çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında havuza balıklama atlamak yeni bir iş kapısı bulunacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında balıklama atlamak borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, parasının ve malının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denize balıklama dalmak etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında köprüden denize atlamak atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan denize atlamak keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında gelinlikle denize atlamak şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir