AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıklama atlamak

Kahve falında balıklama atlamak

Kahve falında balıklama atlamak bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında balıklama atlamak gördüyseniz:

  • Kendinizde veya özel yaşamınızda yapacağınız bir değişiklik hedeflerinize ulaşmanızda da etkili olabilir.

Kahve falında havuza balıklama atlamak bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında balıklama denize atlamak rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında balıklama atlamak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında denize balıklama atlamak kendisine yeni uğraşlar bulacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denize balıklama dalmak ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük binadan atlamak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçaktan paraşütle atlamak maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine delalettir.

Kahve falında arabadan atladığını görmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir