AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağıt yakıldığını görmek

Kahve falında ağıt yakıldığını görmek

Kahve falında ağıt yakıldığını görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, düşmanlarla beraber oturmaya, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, üzgün olacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağıt yakıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin saplantıları ya da kör noktaları üretkenliğiniz üzerinde tutumunuza bağlı olarak artı ya da eksi etkiler yapabilir.

Kahve falında ağıt yakıldığını duymak aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağıt yakıldığını görmek üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında ağıt dinlemek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine işaret eder.

Kahve falında ağıt yakmak ağlamak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına yorulur.

Kahve falında ağlamak ağıt yakmak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağıt duymak iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına işaret etmektedir.

Kahve falında ağıt yakan kadın görmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağıt yakmak ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir