AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağıt duymak

Kahve falında ağıt duymak

Kahve falında ağıt duymak iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, hayatının düzene gireceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına yorulur.

Kahve falında ağıt duymak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızı ilgilendiren konularda çözümlenmemiş konularla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında ağıt yakıldığını duymak bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, sevdiklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağıt duymak iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüye ağıt yakmak zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında ağıt dinlemek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine delalettir.

Kahve falında ağıt yakanı görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine inanılır.

Kahve falında ağıt yakıldığını görmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına delalettir.

Kahve falında ağıt yakan birini görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ağıt yaktığını görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir