AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık yetiştirmek

Kahve falında balık yetiştirmek

Kahve falında balık yetiştirmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine delalet eder.

Kahve falında balık yetiştirmek gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen gtmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Kahve falında balık yetiştirmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine delalettir.

Kahve falında biber yetiştirmek daha bir sevileceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına işarettir.

Kahve falında kabak yetiştirmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, maddi gücünü yitireceğine alamet eder.

Kahve falında yetişmiş buğday görmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yere yetiştiğini görmek ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında cuma namazına yetişememek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına yorulur.

Kahve falında birini hastaneye yetiştirmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yerlere yetişmeye çalışmak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir