AnaSayfa / Genel / Kahve falında biber yetiştirmek

Kahve falında biber yetiştirmek

Kahve falında biber yetiştirmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında biber yetiştirmek gördüyseniz:

  • Beklemenin size hiçbir yararı olmayacak.

Kahve falında biber yetiştirmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil biber yetiştirmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında salatalık yetiştirmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cemaate yetişememek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında domates yetiştirdiğini görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında sınava yetişemediğini görmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine rivayet eder.

Kahve falında bitki yetiştirmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yerlere yetişememek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi zararlara uğrayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir