AnaSayfa / Genel / Kahve falında yetişmiş buğday görmek

Kahve falında yetişmiş buğday görmek

Kahve falında yetişmiş buğday görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yetişmiş buğday gördüyseniz:

  • Hayatsal dersler çıkarabileceğiniz bir aya giriş yapıyorsunuz.

Kahve falında yetişmiş buğday görmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gideceği yere yetişememek hem mal ve para kaybedeceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında cenazeye yetişememek yaşam enerjisi ile dolacağına, rahata kavuşmaya delalet etmektedir.

Kahve falında birine yetişememek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi düğününe yetişememek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, manevi rahatlamaya erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında trene yetişmeye çalışmak yapılan her işte hayır duası alınacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında gemiye yetişememek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında otobüse yetişmeye çalışmak işlerin yakın zamanda bozulacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir