AnaSayfa / Genel / Kahve falında cuma namazına yetişememek

Kahve falında cuma namazına yetişememek

Kahve falında cuma namazına yetişememek küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, imkânlarını kaybedeceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine yorulur.

Kahve falında cuma namazına yetişememek gördüyseniz:

  • Bir kadından gelen sevinçli haber olabilir.

Kahve falında cuma namazına yetişememek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında cuma namazına yetişmeye çalışmak yeni bir hayat kuracağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine işaret eder.

Kahve falında namaza yetişememek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında namaza yetişmeye çalışmak çok zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında cenaze namazına yetişememek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sabah namazına yetişememek çok hayırlı günler görüleceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına yorulur.

Kahve falında cuma namazından kaçmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında cuma namazı kılmamak işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir