AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek kusmak

Kahve falında yemek kusmak

Kahve falında yemek kusmak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, iyi anlaşacağına, ticaretinin açılacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yemek kusmak gördüyseniz:

  • Eski aşklar moralinizi bozabilir.

Kahve falında domuz eti yemek ve kusmak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında insan eti yemek kusmak sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılan yemek ve kusmak işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ et yemek ve kusmak aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık yemek ve kusmak yokluğun biteceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemek yiyip kusmak hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında yemek kusmak aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, geniş geniş yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemek yerken kusmak sağlık sorunlarının geçici olacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir