AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağıt yakanı görmek

Kahve falında ağıt yakanı görmek

Kahve falında ağıt yakanı görmek ailesini kaybedeceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, rahat bir nefes alınacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, kendi patronu olacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağıt yakanı gördüyseniz:

  • herşey için Zamanını beklemeyi öğrenmeniz gerekiyor.

Kahve falında ağıt yakarak ağlamak haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında ağıt yakan kadın görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında ağıt yakan birini görmek işlerinin yolunda gideceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına inanılır.

Kahve falında ağıt yakanı görmek çaresiz kalacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına yorulur.

Kahve falında ağıt yakmak ağlamak ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağlamak ağıt yakmak hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye ağıt yakmak iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına yorulur.

Kahve falında ağıt yakmak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir