AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık ve solucan görmek

Kahve falında balık ve solucan görmek

Kahve falında balık ve solucan görmek belalara denk gelmeyeceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında balık ve solucan gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmezseniz bazı teklif, davet ya da önerilerde bulunan kişiler tekliflerindeki eksik yanları fark edebilirler.

Kahve falında balık ve solucan görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında saçında solucan görmek doğru iş ortaklığı yapacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına delalet eder.

Kahve falında vucudundan solucan çıktığını görmek bir süre sıkıntı çekeceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kakanın içinde solucan görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında fare ve solucan görmek zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dev solucan görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında kurt solucan görmek kişinin kötü günler geçireceğine, güzel günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek içinde solucan görmek kendisine ev alacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir