AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek içinde solucan görmek

Kahve falında ekmek içinde solucan görmek

Kahve falında ekmek içinde solucan görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek içinde solucan gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığına uğramamak için bazı şeyleri farz ederek hareket etmemenizde fayda var.

Kahve falında ekmek içinde solucan görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında ekmeğin içinde solucan görmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında solucanlı ekmek görmek güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde solucan görmek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, dertlerinin unutulacağına işaret eder.

Kahve falında suyun içinde solucan görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında içinden solucan çıktığını görmek başka işler deneyeceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde solucan görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, güzel günlerle tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında su içinde solucan görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir