AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev solucan görmek

Kahve falında dev solucan görmek

Kahve falında dev solucan görmek büyük sorunlar yaşayacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, yeni bir eve taşınacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, mutluluğa ve neşeye, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dev solucan gördüyseniz:

  • Öz eleştiri yapmanız durumunda, bazı problemlerin çözümü ya da bazı işlerin halledilmesi için iş birliği yapma ya da destek bulma olanağı bulabilirsiniz.

Kahve falında dev solucan görmek hafif ve iyi hissedeceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dev karınca görmek elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dev dalgalar görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine rivayet eder.

Kahve falında dev hortum görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına işarettir.

Kahve falında dev bir balık görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında insanı dev gibi görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kendini dev gibi görmek kaybettiği şeyi bulmasına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz dev dalgalar görmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir