AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçında solucan görmek

Kahve falında saçında solucan görmek

Kahve falında saçında solucan görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçında solucan gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle özel planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında saçlarında solucan görmek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçında solucan görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında saçta solucan görmek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuzda solucan görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde solucan görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karnında solucan görmek dualarının kabul olacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemeğinden solucan görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında ekmek içinde solucan görmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir