AnaSayfa / Genel / Kahve falında kakanın içinde solucan görmek

Kahve falında kakanın içinde solucan görmek

Kahve falında kakanın içinde solucan görmek evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kakanın içinde solucan gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilerle hareket etmeniz durumunda yanlış yapabilirsiniz.

Kahve falında kakanın içinde solucan görmek kısmetli kapıların açılacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kakada solucan görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına delalettir.

Kahve falında ekmek içinde solucan görmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, üzüleceğine, yıpranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su içinde solucan görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ekmeğin içinde solucan görmek borçlanılacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında toprak içinde solucan görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde solucan görmek kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında avuç içinde solucan görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir