AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa hediye etmek

Kahve falında kaplumbağa hediye etmek

Kahve falında kaplumbağa hediye etmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağa hediye etmek gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız konforu arttırıcı değişiklikler kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kaplumbağa hediye etmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında kaplumbağa hediye almak onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, zengin bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük yeşil kaplumbağa görmek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına delalettir.

Kahve falında kaplumbağa ısırmak hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kaplumbağası sevmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, makam ve rızık sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında ters kaplumbağa görmek hanesinin bollukla dolacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağanın kaçtığını görmek daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir sürü kaplumbağa görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir