AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle elele tutuştuğunu görmek

Kahve falında biriyle elele tutuştuğunu görmek

Kahve falında biriyle elele tutuştuğunu görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına inanılır.

Kahve falında biriyle elele tutuştuğunu gördüyseniz:

  • Bir yatırım yapmayı düşünüyorsanız eski bir dostunuzdan yardım isteyebilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek geleceğine, işlerinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında iki kişinin elele tutuştuğunu görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında biriyle elele tutuştuğunu görmek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkekle elele tutuştuğunu görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elele tutuşup koşmak haksızlık yapmayacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kızı başkasıyla elele görmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyi başkasıyla elele görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir