AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar kaldırmak

Kahve falında mezar kaldırmak

Kahve falında mezar kaldırmak sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, güzel günler için çalışılacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında mezar kaldırmak gördüyseniz:

  • Olan biten şeyler kafanızı karıştırabilir veya karışık olayların içne girebilirsiniz.

Kahve falında mezar kaldırmak özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında havaya kaldırmak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına alamet eder.

Kahve falında kütük kaldırmak ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini havaya kaldırmak gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneye el kaldırmak yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında taş kaldırmak görmek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında düşeni kaldırmak çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinden tutup kaldırmak dertlerin ortadan kalkacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir