AnaSayfa / Genel / Kahve falında zümrüt ve yakut görmek

Kahve falında zümrüt ve yakut görmek

Kahve falında zümrüt ve yakut görmek kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında zümrüt ve yakut gördüyseniz:

  • Duygusal sorunların sizi engellemesine izin vermeyin.

Kahve falında yakut zümrüt görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine işarettir.

Kahve falında zümrüt ve yakut görmek hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında yakut elmas görmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakut görmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elmas yakut görmek kolaylığa kavuşacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yakut küpe takmak sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine işarettir.

Kahve falında yakut yüzük görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakut bilezik görmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, maddi zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir