AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakut görmek

Kahve falında yakut görmek

Kahve falında yakut görmek bereketin ve karın artacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına işarettir.

Kahve falında yakut gördüyseniz:

  • Ya da farklı felsefelere veya konulara ilgi duymaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında zümrüt ve yakut görmek hedeflerine yaklaşacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakut küpe takmak kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı yakut görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, borçları varsa ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında yakut görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil yakut görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında elmas yakut görmek hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakut gerdanlık görmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında yakut zümrüt görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir