AnaSayfa / Genel / Kahve falında ziyaret suyu görmek

Kahve falında ziyaret suyu görmek

Kahve falında ziyaret suyu görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine inanılır.

Kahve falında ziyaret suyu gördüyseniz:

  • Parasal konulara yönelik daha farklı beklentiler içine girmeniz mümkün.

Kahve falında ziyaretten su içmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, geçim derdinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ziyaret suyu içmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, sorunların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ziyaret suyu görmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına işarettir.

Kahve falında türbeyi ziyaret görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine delalettir.

Kahve falında komşu ziyaretine gitmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, yapılan ahlaksız davranışlara yorulur.

Kahve falında hastaneye hasta ziyaretine girmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camiyi ziyaret etmek rızkının çeşitleneceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir ziyarete gitmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir