AnaSayfa / Genel / Kahve falında ziyaret suyu içmek

Kahve falında ziyaret suyu içmek

Kahve falında ziyaret suyu içmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, çok zarar göreceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ziyaret suyu içmek gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız kaynaklardan gelse bile, hayatınızı kolaylaştırabilecek önerilere kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında ziyaretten su içmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında ziyaret suyu içmek işlerinin toparlanacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ziyaret suyu görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şişelerce su içmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında tadı bozuk su içmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına işarettir.

Kahve falında bi bardak su içmek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avuç içinde su içmek eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, üzüntülerin daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında şişe su içmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir