AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ziyarete gitmek

Kahve falında bir ziyarete gitmek

Kahve falında bir ziyarete gitmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir ziyarete gitmek gördüyseniz:

  • Verilen sözler tutulamayabilir.

Kahve falında mezara ziyarete gitmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında hacı ziyaretine gitmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında hapishane ziyaretine gitmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ziyarete gidip dilek dilemek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına işaret eder.

Kahve falında ev ziyaretine gitmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını ziyarete gitmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, eşit davranılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa ziyarete gitmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini ziyarete gitmek bunalıma düşeceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir