AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı pul görmek

Kahve falında kırmızı pul görmek

Kahve falında kırmızı pul görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, araba alınacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı pul gördüyseniz:

  • Kırılgan kişiler veya alıngan davranışları olan kimselerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında kırmızı pullu elbise giymek elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı pullu elbise görmek etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı pullu yazma görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı pullu eşarp görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı pul biber almak hakkında iyi yorumlar yapılacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı pul görmek ona özlemle sarılacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı pullu görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, arabasını ve toprağının olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavla pulu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, refaha erileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir