AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceket giydirmek

Kahve falında ceket giydirmek

Kahve falında ceket giydirmek kötü günlerinden kurtulacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ceket giydirmek gördüyseniz:

  • Manevi açıdan güçlüsünüz.

Kahve falında lacivert ceket giymek zor bir dönem geçirileceğine, kısmetlerinin kapanacağına delalettir.

Kahve falında kürk ceket giymek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz ceket giymek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kot ceket giymek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni deri ceket giymek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah deri ceket giydiğini görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize inanılır.

Kahve falında kırmızı renk ceket giymek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında birinin beyaz ceket giydiğini görmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir