AnaSayfa / Genel / Kahve falında zıplayarak yürümek

Kahve falında zıplayarak yürümek

Kahve falında zıplayarak yürümek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, zor bir durumda kalacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına alamet eder.

Kahve falında zıplayarak yürümek gördüyseniz:

  • Madddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olabilisiniz.

Kahve falında zıplayarak yürümek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında zıplayan tavşan görmek kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde zıplayan balıklar görmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine inanılır.

Kahve falında zıplayan balık görmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında zıplayan kedi görmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında zıplayan örümcek görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zıplayan inek görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında zıplayarak gitmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir