AnaSayfa / Genel / Kahve falında zıplayan kedi görmek

Kahve falında zıplayan kedi görmek

Kahve falında zıplayan kedi görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında zıplayan kedi gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi, önemli bir adımınızı veya uzun vadeli bir plan ya da projenizi ilgilendiren olaylarda sakin davranmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında zıplayan kedi görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zıplayan birini görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zıplayan böcek görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında zıplayan köpek görmek alım gücünün artmasına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine rivayet eder.

Kahve falında suda zıplayan balık görmek karlı işler yapacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına tabir olunur.

Kahve falında zıplayan balık görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına rivayet eder.

Kahve falında zıplayan çekirge görmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, başarıya giden yollarını açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zıplayan top görmek ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir