AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde zıplayan balıklar görmek

Kahve falında denizde zıplayan balıklar görmek

Kahve falında denizde zıplayan balıklar görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde zıplayan balıklar gördüyseniz:

  • Kendi bildiğiniz yoldan ilerleme arzunuz ilişkilere zarar verebilir.

Kahve falında denizde zıplayan balıklar görmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde zıplayan balık görmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına inanılır.

Kahve falında suda zıplayan balık görmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zıplayan balıklar görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında zıplayan balık görmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında zıplayan pire görmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zıplayan kurbağa görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden zıplayarak inmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir