AnaSayfa / Genel / Kahve falında zıplayan örümcek görmek

Kahve falında zıplayan örümcek görmek

Kahve falında zıplayan örümcek görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, gönül sızılarının dineceğine işarettir.

Kahve falında zıplayan örümcek gördüyseniz:

  • Olayları yavaş yavaş ele almanız gerekirken, hızla üzerine gitmeniz durumunda ise, hata yapma olasılığınız artabilir.

Kahve falında zıplayan örümcek görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında denizde zıplayan balıklar görmek bereketin ve karın artacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında zıplayan kaplumbağa görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına delalettir.

Kahve falında zıplayan birini görmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında zıplayan kertenkele görmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, borçların sonlandırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zıplayan çekirge görmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında zıplayan kurbağa görmek hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, keyiflerinin yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında zıplayan kurbağalar görmek rahata kavuşmaya, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir