AnaSayfa / Genel / Kahve falında zıplayan balık görmek

Kahve falında zıplayan balık görmek

Kahve falında zıplayan balık görmek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, bazen de rahat geçeceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, düşmanlıkların biteceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zıplayan balık gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız iyice yükseliyor veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda hoş gelişmelere açıksınız.

Kahve falında suda zıplayan balık görmek ayağa kalkacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde zıplayan balık görmek başının ağrıyacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde zıplayan balıklar görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, bereket ve huzur getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zıplayan balıklar görmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında zıplayan balık görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zıplayarak yürümek onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında zıplayan köpek görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında zıplayan örümcek görmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir